mandag den 27. november 2017

NOVEMBER I DEN LILLE HAVE

HAVEDAGBOG
GÆSTEREDAKTION / NOVEMBER

Der er sket meget her i haven, siden jeg skrev den sidste artikel i oktober. Farverne har ændret sig, der er nu mest de brune og gule nuancer tilbage. Et par enkelte roser hist og her dukker stadig op. 


TEKST & FOTO: LOTTE SØRENSEN,Dagene er blevet korte her i november, når man er et havemenneske. Jeg har dog stadig nogle ting, jeg skal nå at have i jorden, inden frosten for alvor sætter ind, og det hele går på pause. Imens kan vi drømme om forår, og hvad vi skal så og plante i haven til næste år. 

Jeg har fået bundet rosen ned på buen og håber på endnu flere roser til næste sommer. 

Overalt i haven skyder der digitalis op. 

Rosen "Diamond Border" i november-aftensol.


Dette gulgrønne græs står fint hele vinteren.


Azer i efterårskulør.


Høsttidsløs - Colchicum autumnale.


Endelig har denne bambus fået sig etableret godt.


Rose og geranium til bunddække.


Denne Cotinus 'Royal Purple' har været på ønskelisten et stykke tid og er nu landet i haven. Jeg har dog endnu ikke fundet den perfekte plads til den.


Jeg tror, at jeg har nævnt rosenslynge i næste alle mine artikler, og nu takker den af - den har gjort det godt.


Geranium 'Rozanne' står stadig i fuldt flor.
I næste måned vender jeg tilbage med lidt om julen i den lille have. 
På snarligt gensyn!Du kan se meget mere til Lottes skønne have på hendes blog og instagramprofil.

4 kommentarer:

 1. Sikke en frodighed og smukke farver her i november!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lise ja der er stadig lidt frodigt her i haven, jeg kan se at vi nu får frost igen så ryger de sidste blade nok :-)
   Kh Lotte


   Slet
 2. Jeg har købt en Rozanne i år. Og jeg glæder mig til den bliver lige så flot som den du viser.
  Ja der er stadig en hel del at lave derude. men vejret er jo lidt drillevorn. Jeg har osse nogle ting der gerne skulle i jorden, men ellers må de jo bare overvintre i drivhuset.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 3. Jeg har også lige købt en Rozanne i stedet for Jolly Bee. Ingen kan se forskel på dem, men jeg har hørt, at Rozanne skulle tåle tørke bedre. Og vi har det tørt her i byhaven i Ebeltoft :-) Jolly Bee blomstrede fra juni til frost, så det er dejligt at se, at Rozanne også kan det.
  Mange hilsener, Lisbeth

  SvarSlet

ANNONCE