Ønsker du dig en drømmehave? Hvis du gør og altid er på udkig efter god inspiration, er der nyt under solen fra Claus Dalby. Nu har Claus nemlig startet en haveklub på nettet.


TEKST: HAVEFOLKET, FOTO: VENLIGST UDLÅNT AF CLAUS DALBY

For godt tre uger siden åbnede Claus Dalby sin nye haveklub, der bugner af lækker inspiration til alt fra farvesammensætninger i bedene til flotte buketter og meget meget mere. Nyttige tips er der også at hente, da Claus ud over at vise os rundt i sin fantastiske have også laver videoer med gode råd. I den seneste video ser man f.eks, hvordan man forspirer sommerblomsterne.

Ud over alle videoerne får man som sølv- eller guldmedlem af klubben også mulighed for at opnå rabatter på Claus’ efterhånden mange havebøger udgivet på forlaget Klematis. Envidere vil man én gang om året blive inviteret til et foredrag. I 2017 er overskriften på foredraget
Selskabsplanter.

Til de mange, som kender til Claus Dalbys utrolige have og ofte har drømt om at få lov at besøge den, er der også her godt nyt. I 2017 bliver guldmedlemmer som noget helt unikt inviteret til at besøge den private have.

Hvem bliver ikke betaget af dette syn, og hvem kunne ikke blive fristet til et guldmedlemskab og derved komme til at se den i virkeligheden.

Er du fristet, så klik her for at se priser og fordele på de forskellige medlemskaber.

En fornøjelse er det altid, når Claus Dalby toner frem på skærmen. Det er en vidensbank uden lige og en meget inspirerende haveklub, han har lavet. Her på redaktionen er vi begejstrede. Er det også er noget for dig, og har du lyst til at høre mere om medlemskaberne, så besøg for nærmere oplysninger clausdalby.dk.