En køkkenhave behøver ikke fylde så meget, som man måske tror. I denne lille køkkenhave er der alt, hvad du behøver, og så er den fyldt med inspirerende løsninger.


TEKST & FOTO: KARINA

En køkkenhave kan byde på mange udfordringer. I en lille have er det først og fremmest at finde pladsen og udnytte den på bedste vis. Dertil ligger der, i hvert fald for æstetikeren, en udfordring i at få den bygget op, så den også er pæn at kigge på. Vi har været i Tivolis nye køkkenhave og kigget på et par superflotte løsninger. Se bare her.

Tivolis køkkenhave

Tivolis køkkenhave

Haven her er ikke stor, og alligevel er der fundet plads til en del. Blandt andet finder vi et brændely, der – udover sit praktiske formål – også giver en hyggelig stemning til haven.

Tivolis køkkenhave

 

Tivolis køkkenhave

Foruden at være nyttig, må en køkkenhave også gerne være pæn at kigge på. Det kan løses ved at skabe nogle gode arkitektoniske linjer, eller ved at kontrollere indholdet med en stærk form. Her er formen kvadratiske højbede i bukket jern. En pæn løsning, og et materiale, som er meget klædeligt i mange havesammenhænge.

Tivolis køkkenhave

Ligesom køkkenhaver, behøver drivhuse ikke kun være forbeholdt folk med store haver, og beviset finder vi her. Det skønne trædrivhus er af dansk design, og for det ikke skal være løgn. er det også transportabelt.

Tivolis køkkenhave


Det handler ikke om størrelsen, men om gørelsen, som man siger.

Tivolis køkkenhave