Så blev det pludselig juleaften! Det burde ikke komme som en overraskelse, for det gør det jo hvert år den 24. december. Men julemåneden går så stærkt med alle dens begivenheder og gøremål.


TEKST: REDAKTIONEN, FOTO: ÅRETS JULESKRIBENTER

 

Men det er nok også årets hyggeligste måned og også en måned med haveglæde og haveinspiration – i hvert fald her på HAVEFOLKET.

Glædelig jul til dig og dine her fra os fra HAVEFOLKET – det er dagens vigtigste budskab. Det har været en hektisk måned for de fleste af os, så mon ikke tiden er inde til at trække luft ned i maven og få glæde at alt det, man har arbejdet på i løbet af december. Dekorationerne og kransene med blade, grene og andet fra haven. Godterne til haven dyr. Lysene, der funkler udenfor. Stilleben, der giver stemning i en ellers stille og forladt have. Og måske også lidt godt til at løfte julehyggen indenfor i varmen.Måske kom du ikke omkring det hele, måske passede det bare ikke lige ind i din jul, men vi håber, vi har kunnet inspirere dig med vinterhaver og vinterhavemennesker fra hele norden.

Vi synes, det har været en spændende rundtur med skøn haveglæde, som de mange gæsteskribenter gavmildt har delt og fortsat vil dele med os alle i denne måned – for det er ikke slut endnu. Inspirerende skribenter fortsætter i de kommende dage, mens julen endnu er over os.

Tusind tak til alle for deres bidrag, som vi er meget taknemmelige for. Tak!

RIGTIG GLÆDELIG JUL

– fra alle os til alle jer.

Redaktionen
Lone, Ulrika
Jeannett & Henrik