Marianne er tilbage som gæsteskribent i 2019. Hun tager fat i det haveemne, der ligger hendes hjerte nært: Økologi og bæredygtighed i haven – både via egne erfaringer og fra sit brede netværk inden for havebrug.


REDAKTIONEN

Marianne Selvig Olsen er en nysgerrig sjæl på 55 år, der interesserer sig brændende for livskunst, skæve vinkler og stemninger i haven. Hendes fokusområder inden for have er den svære vekselvirkning mellem gøren og væren, havebesøg, plantebytte, formering, lægeurter samt nemme genveje til ”biologisk havebrug”.

Marianne har altid haft en stor interesse for naturen, men haveinteressen slog først rigtigt rod, da hendes erhvervskarriere blev stoppet af en pæl i haven for år siden, hvor hun pådrog sig en svær skade, som hun har brugt lagt tid på at komme over, og som har medført mange ændringer i Mariannes liv. For Marianne er haven på 800 m2, der ligger sammen med murmestervillaen i Bagsværd, til stadighed genoptrænings- og opladningscentral.

Marianne har tidligere været med i redaktionen på HAVEFOLKET, da hun tilbage i 2012 var med til at stifte HAVEFOLKET og skrev med i flere år herefter. Efter nu at have været helt væk fra HAVEFOLKET i en periode er Marianne med som gæsteskribent i 2019.

Vi glæder os til hendes håndgribelige tips og tanker om bæredygtighed i haven via artikler om økologisk havedyrkning. Både i sin egen have og via reportager fra havefolket, hun besøger. Vi hilser Marianne hjerteligt velkommen tilbage på magasinet og glæder os meget til samarbejdet.

Kærlig hilsen,
redaktionen