Få de næste 3 HAVEFOLKET magasiner direkte i din postkasse, straks de udkommer. Tilmeld dig abonnementsservice, så du ikke misser bestillingerne.


TEKST OG FOTO: REDAKTIONEN

I 2015 udkommer der yderligere 3 HAVEFOLKET magasiner på tryk. Udover forårsmagasinet, der allerede er sent på gaden, udgiver vi magasiner til sommer, efterår og igen til jul.

Magasinerne vil som altid tage afsæt i havepassionen, og i år giver vi den fuld gas med masser af havereportager, så du kan få endnu mere inspiration til haven. Selvfølgelig suppleret med ideer til at overføre stilen til din egen have, klummetekster fra Marianne, kreative indfald fra Lene, shoppingideer til opgradering af haverummene fra Karina, inspiration til haveindretning fra Lone – ja, og meget meget mere.

Prisen for 3 x HAVEFOLKET på tryk er for 2015:DKK 297 inkl. forsendelse*

Du kan tegne abonnementet ved at skrive til os på info@havefolket.com. Skriv venligst “ABONNEMENT 3×2015” i mailens emnefelt og oplys herudover nedenstående i din mail. Herefter modtager du en faktura på beløbet og når din betaling er registreret, er dit abonnement gældende.

DIT NAVN:

DIN ADRESSE:
LEVERINGSADRESSEN:
Hvis en anden end din egen

ØNSKES GAVEKORT?:
Ja / nej

Er abonnnementet en gave, kan vi sende dig et gavekort, som du kan printe med det samme. Gavekortet sendes fra vores kontor straks, du har betalt, så du hurtigt har din havegave klar.

Vil du gerne indbetale med det samme, kan du overføre beløbet til følgende kontonummer:
7747 – 1433415. Husk at oplyse dit navn, når du gennemfører indbetalingen, og samtidig skal du venligst huske også at sende os en mail med ovenstående oplysninger, så vi kan sende dig en ordrebekræftelse på mail og får registreret din adresse til levering af magasinerne.

Vi glæder os meget til at kunne sende dig havemagasinerne direkte til din postkasse.

 

*Bemærk, tillæg for udenlandske kunder til ekstra porto samt bankgebyr.


Kender du i øvrigt HAVEFOLKETs handelsbetingelser? 
Ellers kan du let finde og læse dem her.