Den letteste måde at lave adventskrans på er at snuppe en kubusstage, noget grønt og vindseltråd. Og så bare gå i gang.


TEKST & FOTO: LONE

Jeg indrømmer det blankt. Jeg elsker at lave juledekorationer! Det har jeg gjort lige så længe, jeg kan huske. Adventskransen bruger jeg rigtig gerne god tid på, og nogle gange er der tilmed flere af slagsen.

Juledekoration, kubusstageJeg kan fint finde på at supplere med en ekstra adventsdekoration ved brug af kubusstagen. Ofte er den også brugt på julebordet i nye klæder.

Juledekoration, kubusstageTil denne har jeg brugt koglelignende dekorationselementer fundet hos blomsterhandleren i kombination med rosetblomst, lidt fyr, æblegrene med lav og en del eukalyptusblade. Lysene er hånddyppede – det ofrer jeg gerne den ene gang om året.

Grene og kogler er bundet til stagen med vindseltråd, og til sidst er rosetblomsterne fastgjort med en limpistol. Den tager ikke lang tid at binde, og den er fin til både julebord og -stue.