Før påske udkom forårsmagasinet på tryk. Det landede i postkassen hos alle de læsere, der havde bestilt, og vi kan høre, at det har givet gode hyggestunder rundt omkring. I dag udkommer den digitale version på ISSUU, og så kan alle læse med.


TEKST OG FOTO: REDAKTIONEN
KLIK PÅ FORSIDEN HEROVER

I dag udkommer den digitale udgivelse af forårsmagasinet og ligger nu klar under siden “MAGASINER”. Du kan også klikke på forsiden her til højre, så kommer du straks videre til forårsmagasinet.

Du kan altid finde tilbage til magasinet via menuen her i toppen af HAVEFOLKET.com / MAGASINER.

Her bliver linket liggende, så du til hver en tid kan komme tilbage og læse videre. Det er samme sted, du finder link til alle tidligere udgivelser fra HAVEFOLKET.

Bemærk i øvrigt. at forlaget People’s Press har udloddet 3 af de inspirerende bøger om køkkenhaven fra Aarstiderne til HAVEFOLKETs læsere. Du kan læse mere i magasinet om, hvordan også du deltager i lodtrækningen – helt gratis naturligvis.

Rigtig god læselyst – og fortsat dejlig påske!

Grønne forårshilsner
fra hele redaktionen

pssst. læg meget gerne en kommentar til os, når du har bladret igennem magasinet. Vi hører gerne både ris og ros, så vi har input til vores arbejde med de kommende magasiner.
På forhånd, mange tak.