Første søndag i hver måned har du gennem de sidste tre år kunnet læse en leder om den kommende måneds tema. Vi har sat fokus på emner, som vi eller vores læsere har ønsket at vide mere om.


REDAKTIONEN

Så blev det søndag den 1. november og dermed indgangen på årets allerlængste måned, som Henrik Nordbrandt jo så slående siger. November ER mørk og lang, det kan vi ikke komme udenom.

Nu er havefolket landet over gået indenfor og har tændt lys, og det er på sin vis rart at kunne trække stikket ud, vælte bagover i sofaen og give los.

Men hvad tænker vi på? Stadigvæk bestemt også på haven. For haven lurer jo i baghovedet og i hjerterne – i hvert fald hos de af os, der er helt og aldeles inkarnerede haveelskere og -nørder. Vi lever og ånder for haven, kan ikke undvære den.

Derfor er vi mange, der læser om den, når der er en ledig stund. I de mange skønne havebøger, der findes. Og på nettet, fx her på HAVEFOLKET.com. Men også på andre glimrende sites, forstås.

Med denne november og dermed indgangen til vinteren, har vi i redaktionen besluttet os for at stoppe med månedlige temaer for en periode og i stedet som altid skrive løs om alle de ting, der fylder i vores havehjerter – om planter, reportager, dekorationer, havefolk, tips og tricks – og meget meget mere.

Det er snart december, og dér kan du glæde dig til julerier her på siden, næsten som vi plejer.

Og indtil da, kan du læse med dagligt, når vi poster artikler om havelivets mange glæder, spørgsmål og udfordringer. Og hvis dagens artikel ikke lige falder i smag eller interesse, kan du altid finde de tidligere temaer frem. Der ligger masser af gode læseoplevelser og venter på dig. Hele 55 forskellige temaer med mellem 5 og 15 artikler indenfor hvert enkelt emne.

Du finder samlingen af HAVEFOLKETS temaer lige HER 

Redaktionen ønsker dig en rigtig god november.