Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker krukker i haven. Både store og små, runde og firkantede. Og her i juli måned står de fleste krukker super, super flotte, hvis man da ellers er hjemme til at vande dem, eller har en sød nabo, veninde eller mor, der er ferieafløser.


TEKST: LONE, RED. HAVEFOLKET

Selv er jeg så utroligt heldig, at jeg har en meget sød nabo, der ofte tilbyder at passe min have, mens familien og jeg rejser ud i sommerferien. Og det er faktisk lige før, min have strutter endnu mere, når jeg kommer hjem, end hvis jeg selv havde passet den. En skøn havepasser – det er hun bare. I år har min ældste datter besluttet sig for at blive hjemme hele sommeren, så nu håber jeg på, at hun kan leve op til naboens standard – eller måske bare min egen. Det tror jeg nu, at hun fint kan.

Når jeg i foråret skal plante krukkerne til med lidt nyt, så har jeg nogle artikler her på HAVEFOLKET, som jeg vender tilbage til. I dag har jeg lavet en lille samling her, så du også kan se lidt tilbage til nogle af de indlæg, vi har bragt om netop krukker. Måske er din krukkefavorit heriblandt? Hvis ikke, så skriv endelig om det i kommentarerne, hvis du har lyst til at dele.

Rigtig dejlig sommerdag til dig.

HVAD SKAL I DINE KRUKKER I ÅR?

 

En have helt uden krukker er ved at høre til sjældenhederne her i Danmark – og det forstår man jo så godt. Krukker er med til at sprede hygge og liv, og mulighederne er mange. Læs mere >>

MIN HAVE ER MIT LIV

De er altså ret ferme til det med haver i Sverige, og Catarina Persson er ikke nogen undtagelse. I dag skal du med en tur i hendes have, og du har virkelig noget at glæde dig til. Vi er glade for at kunne lade ordet gå videre til Catarina, der vil dele nogle af sine skønne billeder og refleksioner med os, der bare ikke kan få nok af spændende haveinspiration. Læs mere >>

ROMANTISKE KRUKKER

Der bor en prinsesseromantiker i mangt en havekvinde. Måske også i en mand eller tre? Her har vi samlet lidt inspiration til beplantning af krukker. Du kan nappe alle de ideer, du har lyst til – også selvom du måske ikke lige har en romantisk have. Læs mere >>

 

EN SOMMERLIG KRUKKEHAVE

Sommerhuset her er i brug på fuld tid godt to måneder om året, hvor familien flytter helt ind og lever deres liv 100% i sommerlandet – også mens der arbejdes i byen, og børnene går i skole. I år startede første weekend i huset med etablering af en ny have – en krukkehave. Læs mere >>

“I POTTER OG KRUKKER”

Denne bog fra Claus Dalbys hånd har så absolut potentiale til at blive en bestseller, ligesom de andre bøger fra ham. Bogen hedder “I potter og krukker”, og den er fyldt med de smukkeste billeder. Læs mere >>

TERRACOTTA I HAVEN 

Når temaet handler om krukker, så bliver jeg jo nødt til at fortælle om min passion: Terracottakrukkerne. Læs med her om hvor, hvorfor og hvordan. Læs mere >>